Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016

Beste lezer,

Hierbij onze nieuwsbrief, met o.a. nieuw biologisch natvoer voor de kat en gratis homeopathische middelen bij een kattengedragsconsult.

Herfstactie kattengedragstherapie

Gedurende de laatste maanden van 2016 krijgt u bij een kattengedragsconsult het eerste setje homeopathische middelen helemaal gratis.
Naast kattengedragstherapeut is Frank ook gediplomeerd homeopaat voor dieren.
Gedragstherapie i.c.m. ondersteuning van homeopathische middelen is een super combinatie waardoor het probleemgedrag (mogelijk) sneller verholpen kan worden! Leest u  verder op:

https://www.vitalidad.nl/uncategorized/herfstactie-gratis-homeopathische-middelen-t-w-v-15-euro-kattengedragstherapie-consult/

DARF VOL natvoer voor de kat

Sinds kort heeft DARF ook biologische natvoer zakjes voor katten in het assortiment.Dit is een 100% biologisch natvoer met en zeer hoog vlees percentage van 96%, aangevuld met o.a. kruiden. Zonder dierlijke bijproducten of andere geur-,kleur- of smaakstoffen.
Verkrijgbaar in de smaken rund, kip of ree.
Omdat dit natvoer zeer hoog in vleespercentage is hoeft u uw kat er ook minder van te voeren dan de natvoerzakjes uit de supermarkt. De zakjes bevatten 100 gram natvoer en kosten per stuk € 1,50.
Bij aankoop van een doosje met 15 zakjes betaalt u € 1,40 per zakje.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Op zaterdagavond 26 november organiseert Stichting Dierenwelzijn Centrum Almelo een lezingen en boedelmarkt

Frank gaat een lezing geven over het katvriendelijke huis en er zal ook een lezing worden gegeven door een hondengedragstherapeut.

Verder kunt u allerlei leuke dierenspulletjes kopen. Wij zijn ook aanwezig met onze BeautiFur sieraden en de biologische DARF snacks.

Waar:              Winkelcentrum Egbertus Arendsboerweg 3 in Almelo

Tijd:                van 18:00 tot 22:00
Entree:            2 euro (incl. koffie en cake)
Aanmelden:    via DWCAlmelo@gmail.com

Zie ook:           http://www.helpnieuwdierenasielalmelo.nl/

 Vakantie

Van dinsdag 20 t/m maandag 26 december hebben wij een week vakantie.
U kunt tot en met maandag 19 december nog DARF en/of snacks komen halen, daarna zijn wij een weekje gesloten. Vanaf dinsdag 27 december kunt u weer bij ons terecht voor het trimmen van uw hond of kat, DARF en snacks, kattengedragstherapie etc.

Wilt u uw hond of kat voor de kerst nog getrimd hebben, dan kunt u natuurlijk ook nu al een afspraak maken, zodat u zeker bent van een plekje. Voor een afspraak bel Mariska op nummer 06-36 14 94 58.

Nieuws en blog pagina

Sinds kort vindt u op onze website een nieuwe pagina met allerlei nieuwtjes en de kattengedragsblogs van Frank. Neem dus regelmatig een kijkje op https://www.vitalidad.nl/nieuws-blogs/  !

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.